fbpx

Lamborghini Huracán STO is ook bij ACE CARS te verkrijgen!!

Een supersportwagen gemaakt met een uniek doel, de Huracán STO biedt het gevoel en de technologie van een echte raceauto in een straatlegaal model.
Lamborghini’s jarenlange motorsportkennis, versterkt door een winnend erfgoed, is geconcentreerd in de nieuwe Huracán STO. Zijn extreme aerodynamica, verfijnde rijdynamiek, lichtgewicht inhoud en de best presterende V10-motor tot nu toe komen samen, klaar om alle emoties van het racecircuit in je dagelijkse leven te activeren.

Een lichtgewicht benadering en functioneel ontwerp combineren om pure prestaties uit te drukken. Hoewel de contouren misschien doen denken aan de Huracán Super Trofeo EVO, heeft de Huracán STO een volledig herziene vorm die de aerodynamica van het voertuig optimaliseert, terwijl meer dan 75% van de carrosseriepanelen koolstofvezel bevatten. Met name de Cofango – een speciaal ontworpen carrosseriecomponent waarin de motorkap en spatborden zijn verwerkt – maximaliseert de aerodynamische prestaties aan de voorzijde en bespaart tegelijkertijd gewicht.
Het algehele effect is een onmiddellijk gevoel van race-opwinding.

Het interieur kenmerkt zich door dezelfde track-minded aanpak, waarbij overal lichtgewicht, hoogwaardige materialen zijn gebruikt – met name koolstofvezel. Dit innovatieve en onderscheidende materiaal, dat terug te vinden is in de deurpanelen, interieurdetails, stoelen en vloermatten, biedt een supersportieve look die perfect past bij de fijne Alcantara® en Carbon Skin®-afwerkingen voor extra prestatiegerichte en functionele stijl.
De interieuroplossingen van de nieuwe Huracán STO doen denken aan de Huracán EVO, maar dragen bij aan een algehele gewichtsvermindering in vergelijking met het vorige model. Samen met extra functies zoals een nieuwe trim en titanium rolbeugel met 4-punts veiligheidsgordels, wekt het eindresultaat de sensatie en het karakter van echt racen op vanaf het moment dat je achter het stuur kruipt.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Motor inhoud: 5.204 cm³ (317,57 cu in)

MAX. VERMOGEN: 470/640 bij 8000 tpm

TOP SNELHEID: 310 km / u

ACCELERATIE 0-100 KM / U (MPH 0-62): 3,0 seconden

  Lamborghini Huracán STO is te bestellen bij ACE CARS!!

nl_NLDutch
WhatsApp chat