fbpx

Huracán EVO Fluo Capsule met 640PK is prachtig!

De Huracán EVO Fluo Capsule bevat exclusieve verbeteringen die briljante mogelijkheden ontgrendelen om op te vallen als nooit tevoren. De Fluo Capsule biedt vijf verschillende exterieur- en interieurconfiguraties en combineert matte elementen met een helder, gedurfd kleurenpalet om uw autodromen en creatieve visie tot uitdrukking te brengen.
Supersportstijl, gedurfde houding en een vleugje glamour komen allemaal perfect samen in dit op maat gemaakte meesterwerk.
Ben je klaar om je weg te markeren?

De Huracán EVO Fluo Capsule presenteert een nieuwe kijk op het EVO-ontwerp door middel van een opvallend tweekleurig exterieur kleurenschema dat opwinding uitstraalt en de uitzonderlijke exterieurdetails benadrukt. Verde Shock, Arancio Livrea, Celeste Fedra, Arancio Dac en Giallo Clarus zijn de nieuwe opvallende Fluo-verfkleuren. In combinatie met het matzwarte dak, de voorbumper en de zijschorten accentueert het nieuwe palet het gedurfde, supersportieve karakter dat dit model echt uniek maakt.

Wat je hoort, is wat je voelt: het hart van Huracán EVO Fluo Capsule. Zijn atmosferische V10-motor ontketent 640 pk en haalt snelheden van 325 km / u. Toch is het geluid niet het enige element dat je beweegt.

Geïnspireerd door de Urus-capsules, krijgt de Huracán EVO Fluo-capsule nieuwe opwinding in de Huracán EVO, met een tweekleurige handtekening van heldere, gedurfde kleuren die de Lamborghini-ervaring een energieke stijl geven.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Motorinhoud: 5,204 cm³ (317,57 cu in)
MAX. VERMOGEN: 640 CV (470 kW) bij 8.000 tpm
TOP SNELHEID: km / u> 325 (mph> 202)
ACCELERATIE 0-100 KM / U (MPH 0-62): 2,9 seconden
AANTAL CILINDERS: 10

 

nl_NLDutch
WhatsApp chat