fbpx

Exportdiensten

Z

RDW erkend bedrijf

Z

Erkend exportpartner

Z

Snelle en veilige afhandeling

Z

Alle soorten voertuigen mogelijk

Z

Jaren ervaring in export & import

Z

Exportdocumenten met vrijwaring

Z

14 dagen tot 28 dagen verzekering

Z

(Optioneel) Typegoedkeuring (COC/CVO)

Export Papieren Ace Cars RDW Erkend
Export Papieren Ace Cars RDW Erkend

Neem contact met ons op

Ervaringen van andere

Wij zijn altijd snel geholpen, dit is al ons 6de auto die wij geëxporteerd hebben bij ACE Cars. Zeer vriendelijke en effectieve team!

– Stefan

Zonder afspraak kom ik altijd langs, wordt altijd direct geholpen. Het is tevens ook mogelijk een typegoedkeuring te krijgen bij dit bedrijf. Daarmee kon ik mijn auto invoeren in België zonder problemen!

Familie van Zwet

” Vorige week heb ik een auto verkocht aan iemand in het buitenland. De kopers wouden met de auto terug rijden naar het buitenland. Ik heb dit voor het eerst gedaan en wist er geen raad mee wat en hoe ik dit moest regelen. Ik heb een medewerker van ACE Cars gebeld, er werd mij stapsgewijs uitgelegd wat ik precies moest doen & meenemen en dit heb ik gedaan. Ik heb mijn vrijwaring ontvangen en de klanten konden veilig en verzekerd terug rijden met export kentekens! Zeer aangeraden bedrijf!! “

Sven van hoeven

Ik heb zelf een autobedrijf en verkoop regelmatig auto’s naar het buitenland. Vaker aantallen tegelijkertijd. Het is voor mij heel fijn dat dit bedrijf in mijn buurt is en zonder afspraak binnen kan lopen. Bespaart mij heel veel tijd dat ik kan besteden om nog meer auto’s te verkopen! Zij verkopen daarnaast nog hele leuke en luxe auto’s, zeker een kijkje waard 😉 Vol houden jongens! “

Mohammed Sadiq

Onze getallen over 2020

Export afmeldingen

Export platen met verzekering

Team leaden

Onze SPECIALISATIES

Full-service in het topsegment

 

Door onze ervaring en expertise in het topsegment, weten wij precies wat de klant zoekt en hoe wij deze wensen kunnen vervullen.

nl_NLDutch
WhatsApp chat