fbpx

Op aanvraag

Z

Geen risico voor u

Z

Expertise in het top segment

Z

Expertise in Importeren

Z

(fabrieks-) garantie met minimaal 12 maanden door heel Europa

Z

Een recente beurt door een officiële merk dealer

Z

Inruil en financiering mogelijkheid

Z

Wereldwijde aflevering aan deur

Z

Eventueel wereldwijde levering, zoals in Dubai!

Minimale eisen om een aanvraag te plaatsen:

j

Op zoek naar de nieuwste modellen met uitzondering exotische auto's zoals een AMG, RS, Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Bentley, Mclaren etc.

j

Wensen doorgeven, mocht u dit niet weten, neem dan gerust contact met ons op zodat wij met u kunnen meedenken als uw eigen Persoonlijke Automakelaar.

Export Papieren Ace Cars RDW Erkend

Contactformulier

Automakelaar

Online uw droom auto aanvragen is nooit zo gemakkelijk en zorgeloos geweest als nu bij ACE Cars!

Online uw nieuwe droom auto aanvragen door uw eigen persoonlijke automakelaar!

‘De toekomst wordt online aankopen’ was iedereens gedachten al en was al heel snel in werking aan het gaan afgelopen jaren. Door COVID19 is die toekomst al gauw ons heden geworden. Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat u zorgeloos & gemakkelijk uw nieuwe droom auto online kan aanschaffen.

Doordat elke auto met (fabrieks-)garantie & uitsluitende direct vanuit een Merk dealer binnen onze contacten vandaan komen, is het mogelijk om uw auto online bij ons aan te schaffen zonder fysiek deze auto gezien te hebben. U krijgt vooraf duidelijke foto’s, opties van de auto en uw voorwaardes (zoals bijvoorbeeld 3 of zelfs 5 jaar fabrieksgarantie) voorgelegd. Op deze manier kunt u vanuit uw locatie veilig uw nieuwe droom wagen aanschaffen zonder enige risico. Hoe mooi klinkt dat? 

Het is meestal u de auto van uw dromen niet kunt vinden in Nederland of de voorwaardes zijn niet ideaal, dat wij veel voor u kunnen betekenen. Wij gaan uw droom auto zoeken binnen ons uitgebreide netwerk in vrijwel alle luxe & exclusieve merken binnen heel Europa. Wij regelen daarnaast ook de gehele import traject van A to Z zodat u zorgeloos in uw droom auto kan rijden. Zo gauw wij die ene unieke auto, die aan al uw wensen voldoet op het spoor zijn nemen wij meteen contact met u op en bespreken wij samen met u, alle details voor een succesvol vervolg. U ontvangt een op maat gemaakte offerte met de prijs waarvoor wij de gevonden auto binnen ons netwerk kunnen leveren op Nederlands kenteken. 

Mocht u de auto naar een ander land willen kunnen wij ook hiervoor regelen! Wij kunnen de auto wereldwijd leveren of het nou is Europa of in Dubai!

Verzekering, detailing, aanpassingen & upgrades.

De meeste verzekeraars eisen een voertuigvervolgsysteem met SCM certificaat voor luxe merken met een hoge catalogus prijs. HIervoor kunnen wij met de beste & gemakkelijke systeem voor u installeren op ons locatie. Tevens kunt u met onze installatie ook zakelijke ritten bijhouden en andersom. Daarnaast stijgt de waarde van uw auto ook met dit soort klasse alarm omdat het vrijwel door elke verzekeraar vereist wordt binnen Nederland.

Sommige auto’s zijn bijna perfect volgens uw wensen echter is er net iets wat die niet heeft die u graag wel zou willen. En om een auto te vinden die precies aan uw eisen voldoet kan soms heel lastig zijn en is daarom beter om bepaalde aanpassingen zelf uit tevoeren. Op die manier hoeft u niet jaren te wachten op uw auto of perse nieuw te kopen. Voorbeelden van aanpassingen/upgrades zijn: getinten ramen, silvere lijsten die u liever zwart heeft, logo’s die u inplaats van silver zwart wilt hebben, velgen kleur aanpassen, gordels van kleur wisselen en zo kunt u het opnoemen. Vrijwel alles is mogelijk. 

N

Online aanvragen

Doordat elke auto met (fabrieks-)garantie & uitsluitende direct vanuit een Merk dealer binnen onze contacten vandaan komen, is het mogelijk om uw auto online bij ons aan te schaffen zonder fysiek deze auto gezien te hebben. U krijgt vooraf duidelijke foto’s, opties van de auto en uw voorwaardes (zoals bijvoorbeeld 3 of zelfs 5 jaar fabrieksgarantie) voorgelegd. Op deze manier kunt u vanuit uw locatie veilig uw nieuwe droom wagen aanschaffen zonder enige risico. Hoe mooi klinkt dat? 

N

Luxe Segement & importeren expertise

Door ons expertise in het luxe segment & importeren weten wij meestal wat jij al nodig hebt. Wij kennen en herkennen vrijwel veel opties in de luxe segment waardoor wij de juiste modellen voor jou gemakkelijk vinden zonder problemen. Daarnaast komt er bij importeren veel bij kijken zoals valkuilen waarmee wij goed bekend zijn. Wij staan hoe dan ook garant voor de gehele koopproces.

N

Merkdealer garantie & afleverbeurt

Afhankelijk van welke auto, bouwjaar en wat voor merk regelen wij voor merkgarantie van minimaal 1 jaar tot wel 7 jaar! Daarnaast zorgen wij ook dat er de beurt ook in orde is bij een merkdealer bij aflevering.

Neem contact met ons op

Onze getallen

Aantal pk's

Aantal auto's gekocht

Team leaden

Full-service in het topsegment

 

Door onze ervaring en expertise in het topsegment, weten wij precies wat de klant zoekt en hoe wij deze wensen kunnen vervullen.

en_USEnglish
WhatsApp chat