fbpx
+31 62 11 44 44 5 info@acecars.nl

Zoekopdrachten


Het kan natuurlijk zijn dat u op zoek bent naar een speciaal model of bepaald type uitvoering youngtimer, investment of sports car die niet op onze website staat. In zo’n geval gaat ons gespecialiseerde team voor u op zoek. ACE Cars heeft een groot en steeds uitbreidende leveranciersnetwerk en vindt in nagenoeg alle gevallen de door u gewenste automobiel. Daarnaast willen wij u graag als klant behouden, daarom controleren wij altijd de onderhoudshistorie en kilometerstand van uw import auto. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

onExport Diensten

ACE Cars is aangesloten bij RDW Export Diensten en is een Exportpartner van VWE Automotive.

Op onze eigen locatie kunnen al de benodigde exportdocumenten opgemaakt worden om de auto correct af te melden. Met deze documenten kunt u de auto invoeren in het desbetreffende land.

Daarnaast kunt u bij ons ook Export-Kentekenplaten laten maken om veilig en verzekerd over de weg te kunnen rijden. Deze platen zijn geldig voor 14 dagen of 28 dagen, al naar gewenst.

Wilt u van deze diensten gebruik maken? Bel dan gerust met het ACE Cars-team voor meer informatie of kom langs ons showroom om direct geholpen te worden.

Export kenteken platen Duitse voertuigen


Om een niet-geregistreerde auto rijdend over de openbare weg te mogen verplaatsen, kunnen wij een tijdelijke registratie van de auto verzorgen. Dit doen wij met een zogenaamd exportkenteken. Voorbeelden hiervan zijn het 5-dagenkenteken en het Zoll-kenteken, dat van 15 dagen tot 12 maanden geldig kan zijn, al naar gelang de wens.

DEKRA / TÜV

ACE Cars werkt onder meer samen met de onafhankelijke expertisebureaus DEKRA en TÜV. Deze instanties werken uitsluitend met beëdigde specialisten die door middel van een keuringscertificaat, de actuele staat van de auto bepalen en (indien mogelijk) de historie van de auto vaststellen. Indien gewenst verzorgen wij dit certificaat voor u.
Zie voor meer informatie: www.dekra.nl en www.tuv.nl.

Financieren / Leasing


Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.  

Financieren is maatwerk | Ace Cars biedt u een financiering / leasing op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational/private lease en financieringen zijn bespreekbaar, zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Wilt u hier meer over weten? Bel dan gerust met het ACE Cars-team voor meer informatie en voor de eindeloze mogelijkheden of kom langs onze showroom.

Zoekopdrachten

Het kan natuurlijk zijn dat u op zoek bent naar een speciaal model of bepaald type uitvoering youngtimer, investment of sports car die niet op onze website staat. In zo’n geval gaat ons gespecialiseerde team voor u op zoek. Ace Cars heeft een groot en steeds uitbreidende leveranciersnetwerk en vindt in nagenoeg alle gevallen de door u gewenste automobiel. Daarnaast willen wij u graag als klant behouden, daarom controleren wij altijd de onderhoudshistorie en kilometerstand van uw import auto. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Export Diensten 

Ace Cars is aangesloten bij RDW Export Diensten en is een Exportpartner van VWE Automotive.

Op onze eigen locatie kunnen al de benodigde exportdocumenten opgemaakt worden om de auto correct af te melden. Met deze documenten kunt u de auto invoeren in de desbetreffende land.

Daarnaast kunt u bij ons ook Export Kentekenplaten laten maken om veilig en verzekerd over de weg te kunnen rijden. Deze platen zijn geldig voor twee weken.

Wilt u van deze diensten gebruik maken, komt u dan gerust bij ons langs om direct geholpen te worden.

Export kenteken platen Duitse voertuigen

Om een niet-geregistreerde auto rijdend over de openbare weg te mogen verplaatsen, kunnen wij een tijdelijke registratie van de auto verzorgen. Dit doen wij met een zogenaamd exportkenteken. Voorbeelden hiervan zijn het 5-dagenkenteken en het Zoll-kenteken, dat van 15 dagen tot 12 maanden geldig kan zijn, al naar gelang de wens.

DEKRA / TÜV

Ace Cars werkt onder meer samen met de onafhankelijke expertisebureaus DEKRA en TÜV. Deze instanties werken uitsluitend met beëdigde specialisten die door middel van een keuringscertificaat, de actuele staat van de auto bepalen en (indien mogelijk) de historie van de auto vaststellen. Indien gewenst verzorgen wij dit certificaat voor u.
Zie voor meer informatie: www.dekra.nl en www.tuv.nl.

Leasing

Financieren is maatwerk | Ace Cars biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Wilt u hier meer over weten? Bel dan gerust met het AceCars-team voor meer informatie en voor de eindeloze mogelijkheden.

Full-service in het topsegment

 

Door onze ervaring en expertise in het topsegment, weten wij precies wat de klant zoekt en hoe wij deze wensen kunnen vervullen.

Wilt u meer weten over onze auto's of diensten, of wilt u een proefrit maken? Laat het ons weten.

Ontdek zelf wat Ace Cars voor u in huis heeft.
U bent altijd welkom in onze showroom.

Heerlerbaan 76, 6418CH Heerlen, The Netherlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : op afspraak
Zaterdag : 10:00 - 16:00
Zondag : op afspraak
'S avonds : op afspraak

WhatsApp chat