fbpx

Since 2003

Historie

 ACE Cars is het vervolg op Asia Cars, het autobedrijf dat mijn vader in 2003  begon, toen nog op onze oude locatie in Kerkrade. In de verre omgeving werd ‘Asia Cars’ al snel synoniem voor vertrouwen en betrouwbaarheid, wat volledig te danken was aan de persoonlijke benadering en deskundigheid van mijn vader.

Mijn loopbaan in de autobusiness begon natuurlijk al vrij vroeg, zodat ik nu op relatief jonge leeftijd al sinds 2008  ervaring heb vergaard in de inkoop, verkoop, export, klanten relaties en alle andere aspecten van het runnen van een autozaak. Door mijn studie International Business aanvankelijk nog als parttime medewerker van ons familiebedrijf en sinds enkele jaren fulltime, naast mijn vader.

Het was onvermijdelijk sinds kinds af aan dat ik een fascinatie ontwikkelde voor het top segment auto’s, met als uiteindelijk doel mijn eigen Exclusieve Autoshop, waar rijders die mijn passie delen terecht kunnen voor hun droomauto wereldwijd.

In september van 2019 werd mijn visie alvast werkelijkheid met de start van het nieuwe ACE Cars, dat zich anders dan het vertrouwde Asia Cars meer zal gaan toeleggen op uiterst luxe  en exclusieve  merken op internationaal gebied.

Kwaliteit

ACE Cars Exclusive onderscheidt zich door kwaliteit van de aangeboden auto’s en gastvrijheid en deskundigheid van medewerkers.

Wat u van onze auto’s kwaliteit mag verwachten:

* Volledige historie en onderhoudsverleden zijn bekend
* Auto’s met weinig kilometers
* Auto’s met (fabrieks-)garantie
* Onze auto’s verkeren in de beste conditie.
* Rijk uitgevoerde auto’s

Alle aangeboden auto’s zijn recent voorzien van een onderhoudsbeurt en kunnen eventueel ter keuring aangeboden worden aan een betreffende dealer / DEKRA / TÜV.

Ons team

Wij willen dat u zich bij ACE Cars thuis voelt. 

Gastvrijheid staat bij ACE Cars team bovenaan met volledige aandacht voor u, onze klant, onze toekomstige ACE member. Wij willen dat u een deel uitmaakt van het ACE team. Ons bedrijf bestaat voor en door u.

Wij zijn makkelijk te bereiken op meerdere manieren zoals, facetime, whatsapp, bellen, zoom, skype, e-mail en overige.

Onze SPECIALISATIES

Full-service in het topsegment

 

Door onze ervaring en expertise in het topsegment, weten wij precies wat de klant zoekt en hoe wij deze wensen kunnen vervullen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze auto's of diensten? Neem dan contact met ons op. 

ACE Cars verwelkomt u om een kijkje te nemen in onze showroom en uw wensen te bespreken.

Heerlerbaan 76 6418 CH Heerlen The Netherlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : op afspraak
Zaterdag : op afspraak
Zondag : op afspraak
's Avonds : op afspraak

en_USEnglish
WhatsApp chat