fbpx

Automakelaar

Z

Zorgeloos & veilige verkoop zonder risico's

Z

Expertise in het top segment auto's

Z

Expertise in Exporteren

Z

Adverteren binnen heel Europa

Z

3000m2 plaats voor autostalling

Z

Onderhandelingen met klanten

Z

Inruil en financiering mogelijkheid voor klanten

Z

Geen kosten tot de auto verkocht is

Z

Wij werken met 'no cure no pay'. Mocht het voertuig na 3 maanden niet verkocht zijn en je besluit jouw auto bij ons weg te halen, dan betaal je helemaal niks aan ons! Alleen als wij jou auto verkocht hebben krijgen wij ons commissie.

Minimale eisen aan uw voertuig:

j

Minimale dagwaarde van 30.000,- euro

j

Onderhoudshistorie aanwezig

j

Realische verkoopwaardes. Wij werken heel transparant en met open communicatie. Als wij niet mee eens zijn met de verkoop prijs zijn dan kunnen wij jou auto niet goedkeuren voor ons verkoop proces. No hard feelings.

j

Km stand onder de 100.000. Bij aparte of exotische auto's neem contact met ons op voor uitzonderingen.

j

Eerlijke informatie over jouw auto. Dit zorgt voor een snellere verkoop & een prettigere verkoop aan de volgende eigenaar.

Export Papieren Ace Cars RDW Erkend
Export Papieren Ace Cars RDW Erkend

Neem contact met ons op

Ervaringen van andere

” Mijn auto verkocht door ACE Cars binnen een maand! Geweldige service en ik heb 4000 euro meer terug kunnen krijgen voor mijn auto dan bij inruil bij de dealer! “

– Job

”Wij wouden ons zelf auto verkopen maar om een auto van 70.000 euro als particulier te verkopen kom je niet heel ver. Daarnaast rare figuren voor ons deur te krijgen die ook ons adres hebben, nee liever niet. Dus gingen wij langs Autodealers of wij een mooie bod voor onze auto terug kregen. Echter zoals je kan raden, gaf elk Autodealer te weinig (naar ons mening). Dus hebben wij gezocht naar iemand die voor ons de auto kan verkopen. Zodat wij op zijn minst iets meer konden terug krijgen. Toen vonden wij dit mooie familie bedrijf. Direct wisten zij wat wij nodig hadden. Wij hebben ons auto achtergelaten in hun showroom. Na anderhalf maand was de auto keurig verkocht en hebben wij ons geld per direct ontvangen. Zeer goed geholpen en hebben 7000 euro meer overgehouden. Volgende auto komt gegarandeerd naar jullie terug! :)” – Familie van Beer

” Top service. Mooi en flexibel bedrijf. “

– Remco Eikelaar

” Ik koop regelmatig een nieuwe dure auto. Misschien wel 4x perjaar. Ik heb dus iemand nodig die ervoor zorgt dat ik niet te veel afschrijf want ik rij niet veel in mijn auto’s en om dan meteen 10 duizend af te schrijven maakt het moeilijk om mijn dure hobby voor te zetten. ACE Cars service maakt dit wel mogelijk. Flexibel bedrijf met genoeg mogelijkheden! Mijn laatste auto was verkocht naar Dubai. Ze hebben alles geregeld, ook het transpart daarheen met de juiste documenten. Mijn auto was een btw auto, dus de btw verhaal was ook nog eens opgelost. Vol houden jongens!”

– Anoniem

Automakelaar

Wij verkopen de auto voor u en nemen alle risico uit uw handen!

Automakelaar

Wij verlenen meer diensten dan verkopen van ons eigen auto’s. Wij bieden u ook de mogelijkheid om ons uw auto te laten verkopen als bemiddelaar.

ACE Cars bemiddelt in dit geval in de verkoop van uw auto. Krijgt u te weinig voor uw inruil auto bij het kopen van een nieuwe auto? Of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Wij kunnen u een passende oplossing bieden en zorgen er met onze expertise en ervaring voor dat uw auto snel wordt verkocht. U heeft geen enkel risico want die nemen wij op ons op!

Adverteren

Wij plaatsen dan de auto als te koop bij ons in het aanbod. We maken hiervoor een mooie fotoreportage, met goede tekst- en uitleg over uw auto en adverteren hem op meer dan tien autosites binnen Nederland en Europa!

Pas op het moment dat iemand reageert op de auto hebben wij de auto van u nodig. Wij doen namens u de onderhandelingen, inruil, financiering en maken de auto rijklaar voor de verkoop. U kunt ook de auto bij ons showroom achterlaten mocht u geen plaats hebben in uw garage. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!

N

Inruilen & financiering

Potentiële kanten kunnen uw huidige auto kopen met financiering. Wij werken met nauwe partners samen die verschillende mogelijkheden kunnen bieden aan de klanten. Daarnaast kan een klant ook zijn huidige auto weer inruilen (die wij overnemen). De mogelijkheden om uw auto te verkopen is dan ook bij ons veel groter!

N

Onderhandeling

Onderhandelingen voeren wij, vooraf spreken we uw uiterlijke verkoop prijs af en doen ons uiterste best om het hoogste bod te krijgen van geïnteresseerden.

N

Garantie op veiligheid!

Veiligheid is gegarandeerd, u krijgt niemand aan de deur en wij dragen alle verantwoordelijkheid voor een goede afwikkeling van het verkoopproces.

Onze getallen

Aantal pk's

Aantal auto's verkocht

Team leaden

Onze SPECIALISATIES

Full-service in het topsegment

 

Door onze ervaring en expertise in het topsegment, weten wij precies wat de klant zoekt en hoe wij deze wensen kunnen vervullen.

nl_NLDutch
WhatsApp chat