+31 62 11 44 44 5 info@acecars.nl

Consignatie verkoop

Wij verkopen de auto voor u

Consignatie verkoop

Wij verlenen meer diensten dan verkopen van ons eigen auto’s. Wij bieden u ook de mogelijkheid om ons uw auto te laten verkopen als bemiddelaar.

ACE Cars bemiddelt in dit geval in de verkoop van uw auto. Krijgt u te weinig voor uw inruil auto bij het kopen van een nieuwe auto? Of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Wij kunnen u een passende oplossing bieden en zorgen er met onze expertise en ervaring voor dat uw auto snel wordt verkocht. U heeft geen enkel risico want die nemen wij op ons op!

Promotie

Wij plaatsen dan de auto als te koop bij ons in het aanbod. We maken hiervoor een mooie fotoreportage, met goede tekst- en uitleg over uw auto en adverteren hem op meer dan tien autosites binnen Nederland en Europa!

Pas op het moment dat iemand reageert op de auto hebben wij de auto van u nodig. Wij doen namens u de onderhandelingen, inruil, financiering en maken de auto rijklaar voor de verkoop. U kunt ook de auto bij ons showroom achterlaten mocht u geen plaats hebben in uw garage. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!

N

Rijklaar maken

Wij zorgen er voor dat de auto showroom klaar wordt gemaakt, wij maken representatieve foto’s en zetten de auto te koop via onze verkoop kanalen.

N

Onderhandeling

Onderhandelingen voeren wij, vooraf spreken we uw uiterlijke verkoop prijs af en doen ons uiterste best om het hoogste bod te krijgen van geïnteresseerden.

N

Safety-first!

Veiligheid is gegarandeerd, u krijgt niemand aan de deur en wij dragen alle verantwoordelijkheid voor een goede afwikkeling van het verkoopproces.

Full-service in het topsegment

 

Door onze ervaring en expertise in het topsegment, weten wij precies wat de klant zoekt en hoe wij deze wensen kunnen vervullen.

WhatsApp chat